وي با اشاره به هنر معلولان افزود: ما استعدادهاي بسيار درخشاني در دوران جنگ داشتيم که با روحيه شفافي کار ميکرده و هم اکنون نيز با معلوليتي که از آن دوران برايشان مانده باز هم کار ميکنند .اين افراد معلول به يقين هنرمندان خوبي هستند که با توجه به تواناييهايشان ميتوانند در حوزه هنر پيشرفت کنند؛البته در ميان اين معلولان هنرمندان عدهاي ديگر از جوانها هستند که به علل ديگري به معلوليت دچار شدهاند و کار هنري انجام ميدهند.
اين آهنگساز ادامه داد: با بهرهگيري از تجربه سالهاي گذشته و نيز با توجه به وجود استعدادهاي خيلي خوبي در اين زمينه، اميدوارم در اين دوره موجباتي فراهم شود که علاوه بر تزريق نوعي اميدواري و نوعي روحيه خوب و انگيزههاي جديد براي کساني که در اين زمينهها فعال هستند، رقابتي ايجاد شود که اين افراد از وضع و چگونگي پيشرفتهاي يکديگر مطلع شوند و نيز پيوندي بين اين مجموعه بوجود آيد.
وي با بيان اينکه فعاليت هنري در روحيه اشخاص مؤثر است، بيان داشت: موسيقي يک درمان است که ميتواند تأثيرات مثبت بر روي جسم و روان افراد بگذارد و آنها را به سمت بهتري سوق دهد به طوري که اين افراد بتوانند به صورت حرفهايتر با موسيقي آشنايي پيدا کنند و در اين زمينه پيشرفت کنند.
سرير با بيان اينکه موسيقي ميتواند تنهايي معلولان را پر کند، اظهار داشت: اين هنر ميتواند احساسات اين قشر از جامعه را تلطيف کند و اگر اين افراد بتوانند وارد فعاليتهاي جديتر شوند ميتوانند منشأ اثر براي شنوندگان و مخاطبان ديگر هم باشند.
داور جشنواره موسيقي معلولان مهرآوار در پايان درباره ارزيابي آثار رسيده خاطر نشان کرد: هنوز آثار بررسي نشده و تا پايان آبان ماه سال جاري نتيجه نهايي آثار از طريق ستاد براي رسانه ارسال ميشود.
براساس اين گزارش، دومين جشنواره موسيقي معلولان\"مهرآ\" در دو بخش رقابتي و جنبي شامل موسيقي سنتي، تلفيقي، نواحي، کلاسيک، پاپ و سرود به صور تکنوازي يا گروه نوازي برگزار ميشود .
اين گزارش ميافزايد: براي اطلاعات بيشتر ميتوان به سايت جشنواره به نشاني اينترنتي mehrava.behzisti.ir مراجعه کرد.
120/
انتهای پیام/